Våre tjenester

Se våre åpningstider her:

Middagsellskap

Julebord? Feiring med familie eller bedriften? Eller bare samles en gruppe for en herlig kveld med god mat i en helt spesiell atmosfære? – Her kan vi tilby det meste etter ønske. Vi har god erfaring med store middager for opp mot 40 personer. 

Møterom for bedrift og private grupper

Trenger du et møterom i en avskjerma, rolig miljø? I lavsesong kan du leie stua vår for å holde møter og seminar. Ved avtale kan vi ordne lunsj, kaffemat eller lignende etter ønske. Til møtet har du tilgang til skjerm, projektor og whiteboard. 

Våre arrangement

I lavsesong tilbyr vi middagsarrangement som kan variere alt mellom en god vellaget viltgryte, tapas, forskjellige typer av bufféer og afternoon tea med påmelding. Disse legger vi ut i vårt nyhetsbrev og i våre sosiale medier (Instagram og Facebook), så følg oss der for å ikke gå glipp av neste arrangement. 

Booke rom i lavsesong

Under vår lavsesong tilbyr vi overnatting om en booker minimum 3 rom. For grupper har vi gunstige priser for overnatting, inkludert frokost. Det kan også serveres middag om det avtales i forkant. I stua garanterer vi en helt spesiell atmosfære med fyr i peisen og gode tilbud av forfriskninger. 

Bryllup/barnedåp/minnesstund/private arrangement

Stort som smått kan vi leie stuen og/eller hotellet vårt for ditt behov. Etter avtale hjelper vi til med å skreddersy dagen din, om du kanskje vil leie hagen vår, holde festmiddag i stua eller overnatting for grupper. 

For å ta del utav noen av våre tilbud er det bare å kontakte oss med en gang

EPOST

post@syltehotell.no

TELEFON

+4792175461

SOCIAL MEDIA
Scroll to Top